Najnovšie recenzie zo sekcie Lapače a odpudzovače
Nexa Lotte sprej proti hmyzu bez insekticídov 300 ml
jojo
Pridané: 26. mája 2024
(naposledy upravené 26. mája 2024)
Zakúpený v Odpudzovače.sk to je ekologický prístup k ochrane domácnosti a firiem.
- proti lastovickam absolutne nezabera
nasttiekal somnprodukt a ihned po nastreku tam aj tak stavali hniezda
Ruben Plašič vtákov maketa havran 35 x 11 cm
Pridané: 25. mája 2024
- Ako by bol živý
Slovakia Trend Plasic vtákov, Sova, 36 cm
Pridané: 25. mája 2024
- Vyzerá ako živá.
- Veľmi dobrý produkt
Doporučujem nákup.
- Ak to nefunguje, tak cena je vysoká.
Bojujem s kunami. Kuny zatial na plašič nereagujú.
- Zatiaľ mám od kún pokoj
Este mi nedosiel
Pridané: 23. mája 2024
- 100 percentná účinnosť
- uvidím
- aa
Zavesená na balkóne funguje 100%.
- dobrá cena
- veľmi účinný prípravok
- balené jednotlivo v sáčkoch
Napriek tomu že sa uvádza že už nie je dostupný, stále sa dá kúpiť v špecializovaných predajniach. Odporúčam, vysoká účinnosť.
Biolit mravce usmrcuje pri priamom kontakte, avsak mravce to zistia velmi rychlo a ak maju moznost, najdu si sposob, ako prasok obchadzat. V mojom pripade sa nastahovali do vysokeho kvetinaca v exterieri. Pouzila som prasok pod kvetinacom, kedze tam sa zhlukovali najviac. Tuto cast potom obchadzali. Ak by som ho mohla cely obsypat, urcite by sa nevracali, ale mame doma psikov, takze tato alternativa nie je u nas mozna.
Papírna Moudry Pasca na Osy, Muchy, Sršne
Pridané: 22. mája 2024
(naposledy upravené 17. júna 2024)
Doterz najlepsi lapac na lietajuci bodavy hmyz.
- zatiaľ funguje výborne, konečne sa nejaké jahody zo záhradky ujdú aj nám nielen jazvecovi
potrebné dokúpiť 4x AA batérie nabíjateľné
Výhodné
Deramax®-Dual - Elektronický plašič (odpudzovač) krtkov a hlodavcov.
František
Pridané: 16. mája 2024
(naposledy upravené 16. mája 2024)
Sledujem účinok každý deň a mám dojem že to nie je odpudzovač ale privolávač krtov. V okruhu 10 metrov aktivita ustala a presťahovali sa a rozryli to pri odpudzovači a dokonca priamo vedľa neho. Asi vyhodené peniaze
BioStop Lepivý pás na lezúci hmyz 4ks
Pridané: 15. mája 2024
- nenáročný na obsluhu a účinný
Deramax Aves Ultrazvukový odpudzovač vtákov DX0260
Judita
Pridané: 15. mája 2024
- Som veľmi, veľmi spokojná!!! Odporúčam!!!
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »