Najnovšie recenzie zo sekcie Lapače a odpudzovače
Lapka Pasca na kuny, mačky, potkany, krysy, lasice a tchora ZL82x26x26
Pridané: 20. marca 2024
Zakúpený v Odpudzovače.sk to je ekologický prístup k ochrane domácnosti a firiem.
- Funguje perfektne
Pest X Repel Elektronický plašič hlodavcov PR-220.1
- cena s dopravou
Isotronic Plašič vtákov a holubov 92100
Pridané: 20. marca 2024
Je ťažké hodnotiť produkt v krátkom čase. Zatiaľ nebadať väčší vplyv na vtákov.
Isotronic Plašič holubov a vtákov 92405
Pridané: 20. marca 2024
(naposledy upravené 14. apríla 2024)
- Je to vinikajúce
Osadil som ho v den doručenia, skúšam, cas ukáže ako to funguje,
Isotronic Odpudzovač ôs a molí 92420
eva
Pridané: 18. marca 2024
(naposledy upravené 18. marca 2024)
- prenosnost, tichx
- Funguje aj na myši pod omietkou v 10 cm polystyréne
- Má aj zmenu frekvencie
- Nie je do exteriéru, nemal by zmoknúť
- Manuálna zmena frekvencie
Odporúčam, v prvý deň, myši určite vyplašil, po 4dňoch zasa počuť hryzenie, ale asi mimo dosahu zvuku z prístroja, doobjednané k tomu ešte deramax profi, dúfam že pomôže....
Isotronic 60300
leni
Pridané: 16. marca 2024
(naposledy upravené 16. marca 2024)
Na obrázku bol avizovaný výhodný duopack. Prišiel však v každej škatuli len 1 odpudzovač, žiadne výhodné balenie. Obrázok zavádza.
Objednal som si tento produkt - ultrazvukový plašič zvery , pretože nám stále behali mačky po autách a kuny, lasice do motorového priestoru. Po zapnutí prístroja tento problém zatiaľ zmizol. Používam ho nepravidelne a vždy na inom mieste v blízkosti vozidiel , aby si na to zver nezvykla. Zatiaľ spokojnosť.
ešte som neviskúšala
Výborne, zatiaľ myši nemáme
Dobre sa s nimi pracuje
Deramax-Auto Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov do auta 0210
Janek
Pridané: 15. marca 2024
Odpudzovač je vyrobený ako absolútne nekonfortný pre spotrebiteľa. Batéria sa vkladá po odskrutkovaní 4 skrutiek krytu . Zavrieť sa kryt dá len za použitia sily, priestor pre batériu je malý. Nálepka na upevnenie batérie ktorá je v popise výrobku chýba a je vlastne úplne zbytočná. Upevnenie prístroja na ďalšie dve skrutky v motorovom priestore vozidla nie je vôbec vyhovujúce. Proste nsvŕtate dve diery do kapoty znútra???
Funkčnosť prístroja zatiaľ neoverená?!
Deramax Trap 0200
Martin
Pridané: 15. marca 2024
Nezaberá na mačky, zakúpený tovar som kúpil na terasu aby mi mačky nechodili na nábytok ale mne sa zdá že ich to skôr priťahuje
Tento odpudzovač je neúčinný šmejd mám ho pod kapotou ,do 5 dní mi hlodavce zožrali,prehrýzli nanom plusový kabel na dva kusy a na ďalších 4 miestach rožrali bužírku na plusovom kabli.Lutujem kúpu boli to len vyhodené peniaze,neodporúčám produkt nikomu.
LAPKA Priestorový, vodotesný, ultrazvukový plašič na kuny, myši a potkany DRAGON ULTRASONIC C360 SMART - napájanie cez 6V adaptér v balení
Martin
Pridané: 14. marca 2024
(naposledy upravené 14. marca 2024)
- žiadne
- Neučinné (kamery- otestované , zničili priesady)
- sku..ené potkany zlikvidovali kaleráb
- jedno od koho kupujete , keď máte ,,fakt,, problémy s hlodavcami ani jedna odpudzovačka nepomôže.
- len biznis -placebo !
- škoda peňazí
Na potkany neučinné .....!
- som spokojný
PROTECT - Postrek proti Ploštici a blche 500 ml KS-21630
Pridané: 10. marca 2024
- Kvalita, účinnosť
Odporúčam.
- velmi som spokojna,davam ku kvetinačom v byte
- cena a množstvo vyhoda
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]