Najnovšie recenzie zo sekcie Lapače a odpudzovače
prístav pre mole
- Výborná cena a kvalita
Spokojnosť
Je to v štádiu skúšania.
Je to v štádiu skúšania.
- Lepšia vôňa ako u iných podobných pripravkov
- Účinnosť
Nuž my sme ho kupovali do laboratória a karbid naozaj obsahuje, aj acetylén sme vyrobili, reakcia prebehla ako má. Bohužiaľ, či to funguje na krtkov, neviem ;)
- Celkom dost sa ich na to pochytalo
Treba dat do kazdej policky jeden. Za tu cenu sa to naozaj oplati. Pochytalo sa mi aj 5 moli na jeden papierik. Neodstrani ich to uplne, stale sa najde jedna, ktora dalej udrzuje populaciu, ale aspon ich nie je plna kuchyna.
Odkedy som tovar umiestnil na balkón
Mám radosť
Odplasilo to všetkých vtákov
Aspoň mi už neseru na balkóne
- nenápadné prevedenie motýľ
Ok
Verk Ultrazvukový odpudzovač psov 24245
Pridané: 9. apríla 2024
(naposledy upravené 11. apríla 2024)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
stichne,nebreše
BROS- lepová pasca na šváby standard
Pridané: 9. apríla 2024
Zakúpený v Odpudzovače.sk to je ekologický prístup k ochrane domácnosti a firiem.
- Účinnosť
- 2 možnosti uchytenia, na nohy a prilepiť o podložku alebo zavesiť o plastovú týč, ktorá je súčasťou balenia.
- Účinný je stojací iba chvíľu, kým nezistia holuby, že je plastový potom ho treba zavesiť nech si poletuje a odstrašuje holuby. Holuby sú už moc prefíkané a zistia keď sa nehýbe, že je to plast. Ale spracovaním a výzorom doveryhodný.
Spokojná som s rýchlosťou vybavenia a doporučujem.
Isotronic Ultrazvukový Odpudzovač psov mačiek a kun 62500
Attila Méri
Pridané: 8. apríla 2024
Vôbec nezaberá proti netopierom
Nefunkčne .tovar som po 12 tich dnoch vrátil , viac to štvalo mna ako vtáky, zvuk som počul a nebolo to príjemne, absolutne žiadny rodzdiel a vrabce aj holuby sa pohybovali na 2metre od zariadenia aj ked tam nemali hniezdo ani potravu, škoda ze som neveril ostatným recenziam
Som veľmi spokojná veľmi dobrý prostriedok na ničenie mravcov.Vrelo odporúčam všetkým na boj proti mravcom vylezú do domčeka a už nevylezu.Este keby také niečo existovalo proti pavúkom a slimakom.Dakujem vasa zakaznicka
- spĺňa svoj účel
- Vtáky sa ho reálne aj boja
Chýba niečo, čím by sa dal poriadne pripevniť na parapetu. Vyriešil som to silikónom.
Mam pokoj od kadenia susedovych psov ,teraz je cisto
.Neucinkuje hned ako nejaky postrek,ale pomaly a isto...wspon u mna..
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »